RØrvig handel logo


Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Landliggerkamp på Højsandet

juli 18: 17:00 - 23:00

Landliggerkamp | Det sker i Rørvig

Torsdag d. 18. juli kl. 19 bliver årets Landliggerkamp spillet på Højsandet i Rørvig. Kom og nyd ikke blot en show-fodboldkamp, men også underholdende kommentarer fra populære kendisser. Der kan købes grillpølser, øl og vand. Pladsen åbnes fra kl. 17.00.

Der er mange traditioner i Odsherred i sommerferien, men dette er så absolut en af dem mange ser frem til.  Flere generationer kan tale med om Landliggerkampen, der stammer helt tilbage fra 1940’erne, hvor den legendariske sportkommentator og sommerhus-ejer i Rørvig, Gunnar Nu Hansen, hjalp med at skaffe stjerner til kampen i samarbejde med Rørvig IF. Gunnar Nu kommenterede naturligvis selv Landliggerk½ampene. I 1960´erne var Dirch Passer en del af holdet og i 1963 ankom han i karet til landliggerkampen iklædt sit kostume fra filmen “Frk. Nitouche”.

I perioden fra 1989-2010 hjalp den populære TV-vært Michael Meyerheim Rørvig IF med at finde kendisser til Landliggerkampene.

Siden 2010 er det bl.a. Stig Tøfting, Jes Dorph og Martin Johansen der har hjulpet med at skaffe kendte navne til Landliggerkampen i Rørvig.

Højsandspladsen åbnes allerede kl. 17:00, så mød glad op og. Sidste år (2018) var der tilskuerrekord med 4.000 besøgende.  Hele aftenen kan der købes lækre grillpølser og burgere samt kolde øl og vand.

Tilskuerindtægten giver Rørvig IF’s økonomi et årligt løft, eftersom både spillere, dommertrio og kommentatorer traditionen tro medvirker ganske gratis.

Læs mere her: http://www.roervig-if.dk/

Del dette med dine venner

Detaljer

Dato:
juli 18
Tidspunkt:
17:00 - 23:00

Sted

Højsandet
Lodsstien 5
Rørvig, 4581
+ Google Map
Del dette med dine venner