RØrvig handel logo

Bliv medlem


Foreningen Rørvig Handels- og Håndvækerforening, (RHHF) består af godt 50 medlemmer, som er håndværksfirmaer, butiksindehavere, servicefag og restauranter, cafeer, færgefart m.m.

Foreningens hjemmeside er www.roervig.dk og foreningens Facebookside er her

Medlem og muligheder:

 

Opkrævning af kontingent sker en gang årligt i februar måned og er på 1100 kr., hvoraf de 250 kr. går til markedsføring af vores område i Team Odsherred. På foreningens hjemmeside www.roervig.dk, har hvert medlem har sin egen side med oplysninger om erhverv, firmanavn og relevante kontaktoplysninger.  Yderligere skal hvert medlem beskrive lidt om firmaet på mellem 200 og 250 ord. 

Men det er også muligt at få sit logo på siden og et link til sin egen hjemmeside. Det koster 1000 kr årligt, som opkræves i foråret.
Vi er behjælpelige med at få lavet logoet til siden, yderligere oplysninger om dette findes nederst på denne side.

Du kan skrive til vores webadministrator på info@roervig.dk I tilfælde af ændring af firmaoplysninger, tekster mv, skal du sende materiale til ham.

 

Bestyrelsesmøder:

 

Bestyrelsesmøder i foreningen den første mandag i de lige måneder og alle medlemmer er velkomne til at møde op. Du kan læse mere om hvem der er i bestyrelsen her:

Der afholdes generalforsamling i januar måned.

 

Aktiviteter og Begivenheder:

 

Af aktiviteter som foreningen arrangerer kan nævnes:

  • Sankt Hans fest på Havnen i Rørvig.
  • Det store legerandariske morgenbord på Torvet
  • Opsætning af juletræ, der tændes 1. søndag i advent .
  • Det store julearrangement: Julemanden & Nisserne kommer sejlende ind til Rørvig Havn. Herefter er der fakkeloptog fra havnen til Torvet, med Nykøbing Stadsorkester i spidsen. Efterfølgende er der mulighed for at købe gløgg, æbleskiver m.m.. på Torvet.

Foreningener er med til at arrangere flere aktiviteter i Rørvig, og ellers gøres der på foreningens hjemmesiden, under kommende aktiviteter, opmærksom på alle de aktiviteter der er i Rørvig. Du kan med andre ord få svar på spørgsmålet “Hvad sker der i Rørvig”, ved at klikke her.

Foreningen udgiver også Den Grønne Kalender, som i juni måned omdeles i hele postnummeret 4581 og 4500, til og med Skærby, svarende til i alt 5200 eksemplarer.

Så udgiver foreningen også ”Rørvig Havn & By”. En folder der kommer i 12.000 eksemplarer, med indhold på dansk og tysk. (Trykkes hver andet år).

Udgiver udgiver også ”Rørvig kort” blok til afrivning.

Ved vores medlemskab af Team Odsherred er vi med til at markedsføre hele egnen, i såvel indland som udland. (For hver krone vi giver, giver kommunen en krone oveni. (Kaldet krone til krone princippet).

Foreningens bestyrelsen er aktiv og deltager blandt andet i Erhvervskontaktmøder med kommunen, Odsherreds årlige Turistkonference, er med i Odsherreds Erhvervsforum og Rørvig Forenings Råd.

Vores motto er: Det bedste hold er sammenholdet!

 

 

annpriser

 Hvis du ønsker at blive optaget som medlem kontakt da formand kasseren, ved at klikke her: