Om Rørvig

Rørvig er beliggende i Unesco Global Geopark Odsherred – et “smørhul” – en oase med sin smukke havn og en dejlig lille charmerende sandbadestrand ved Rørvig Havn – færgen mellem Rørvig og Hundested, den gamle bydel, Rørvig Mølle, Isefjorden med Skansehage på den ene side og Kattegat med Korshage på den anden, og med et omkring liggende historisk landskab, der strækker sig ud til Nakke og det smukke fuglereservat ved Hov Vig.
På Rørvig Havn er der flere gode muligheder for noget at spise og drikke, is, kaffe m.m.  – en stor del af året mange spændende Salgsboder, som er værd at besøge.

I den charmerende ældre del af Rørvig by findes der mange spændende og hyggelige butikker, supermarked, bibliotek m.m.
I Rørvig findes der et spændende Kunstnerhus / Bygården i Løvstræde –  i bymidten.

I juni 21 er der åbnet et stort grønt areal på Rørvig Havn. Dette nye rekreative grønne område er anlagt på den yderste del af det tidligere parkeringsområde.

En slentretur på Toldbodvej byder på modebutikker, bagerbutik, møbelpolstrer, flere spændende restauranter, caféer, autohandel m.m. Der er gode parkeringsmuligheder ved Kræmmerpladsen og ved Fælleshaven.

Skansehagebugten kan byde på en dejlig badestrand med dejlige gåture ud på Skansehageområdet, hvor man ude på pynten kan se Rørvig færgen passere frem og tilbage.

Lys, Liv og Landskab finder man ikke mindst på de lange skønne sandstrande – Rørvig Strand / Kabelstranden med kilometer lang dejlig sandstrand, smukke Kattegat og flotte klitarealer. Brug også de skønne strande til dejlige gåture – hele året. Det er også her man kan opleve de flotteste solnedgange over Kattegat – året rundt.
Se flot dronevideo fra Rørvig Strand.

Rørvig Kirke er også et besøg værd med sin smukke beliggenhed og Danmarks Midtpunkt på Lokkemosevej i Rørvig, hvor der er en flot udsigt ud over Isefjorden over mod Hundested og nordsjælland.
Se flot dronevideo fra Danmarks Midtpunkt og frem til Korshage med flot udsigt over gule rapsmarker, Dybesø, Flyndersø og Kattegat.

En by med alle håndværk. Handel der skifter i takt med årstidens sæsoner.  Vi tror på, at det nytter,  at der bakkes op om det lokale samfund.  Vi skal værne om hinanden og passe på vores by og land. 

Rørvig Handels- og Håndværkerforening er et naturligt midtpunkt for sammenholdet og fællesskabet, og med 80 medlemmer er det borgernes lokale handels- og håndværksnetværk.

www.roervig.dk er drevet af Rørvig Handels- og Håndværkerforening, og er desuden et naturligt samlingspunkt for byens erhvervsdrivende. En levende hjemmeside hvor du kan finde alle oplysninger om de mange handlende og virksomheder i området.

Rørvig og Nakke er et attraktivt sted at bo med et driftigt erhvervsliv.
Tæt på skov, strand og natur, med egen lokal skole og børnehave, Sognegården, hvor der afholdes møder og fester.
Et helt særligt liv, lys og landskab, som gennem tiderne har tiltrukket både kunstnere, turister og fastboende. 

Og med Motortrafikvejen – Rute 21, kun godt og vel 1 times kørsel til og fra København.
Vi håber, du finder, hvad du søger på hjemmesiden, og hvis der er noget, du savner, er det blot at sende os et par ord på rhh@roervig.dk.

Du kan også følge os på Facebook https://www.facebook.com/rorvighhf
og på Instagram https://instagram.com/roervig4581

God fornøjelse på siden – hent også inspiration i Rørvig Guiden, som udgives både i trykt form og i digital udgave.

Med venlig hilsen
Rørvig Handels- og Håndværkerforening