RØrvig handel logo

Om Rørvig

Rørvig, er et “smørhul”, en oase med sin havn og færge, den gamle bydel, fjorden med Skansehage på den ene side og Kattegat med Korshage på den anden, og med et omkring liggende historisk landskab, der strækker sig ud til Nakke og det smukke fuglereservat ved Hov Vig.

En by med alle håndværk. Handel der skifter i takt med årstidens sæsoner.  Vi skal værne om håndværket og handlen.   Vi skal tro på at det nytter.  At der bakkes op fra det lokale samfund.  Vi skal værne om hinanden og passe på vores by og land. Fællesskabet er vigtigt for overlevelse til alle tider.

Rørvig Handels- og Håndværkerforening er et naturligt midtpunkt for sammenholdet og fællesskabet, og med over 60 medlemmer er det borgernes lokale handelsnetværk.
www.roervig.dk er drevet af Rørvig Handels- og Håndværkerforening, og er desuden et naturligt samlingspunkt for byens erhvervsdrivende. En levende hjemmeside hvor du kan finde alle oplysninger om både handlende, virksomheder, institutioner, skoler og foreninger. Du kan også se begivenheder og arrangementer i lokalområdet, ligesom du hele tiden kan være opdateret med nye tiltag via NYHEDSBREVET.

Rørvig og Nakke er et attraktivt sted at bo. Tæt på skov, strand og natur, med egen lokal skole og børnehave, Sognegård og et driftigt erhvervsliv. Et helt særligt lys, som igennem tiderne har tiltrukket kunstnere og stadig fastholder mange kunstnere til området.  Og med den kommende udvidelse af Rute 21, kun godt og vel 1 times kørsel til og fra København.
Vi håber, du finder, hvad du søger på hjemmesiden, og hvis der er noget du savner, er det blot at sende os et par ord.

God fornøjelse på siden.

Med venlig hilsen
Rørvig Handels- og Håndværkerforening